Veelgestelde vragen

Verzending.

Bestellingen worden na ontvangst van betaling binnen 2 dagen op de post gedaan. Hier krijgt u via de mail een bevestiging van. De voorwaarden gelden binnen Nederland. Voor verzending naar de Wadden-eilanden en het buitenland geld een langere leveringstijd. De gemiddelde leveringstijd binnen Nederland is 2 werkdagen. Voor de Wadden-eilanden geld een leveringstijd van 3-5 werkdagen. Naar het buitenland geldt een leveringstijd van ongeveer 5-7 werkdagen (binnen de EU).

 

MultiSommelier besteed veel zorg aan het inpakken van de bestelling. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan dan zorgen wij uiteraard voor een snelle en passende oplossing. Indien dit gebeurt is neem dan alstublieft contact op via ons contactformulier. 

 

De verzendkosten bedragen €7,95 indien u een bestelling heeft onder de €75,- exclusief verzendkosten. Komt u met de bestelling boven de €75 dan zijn de verzendkosten gratis.

Retourneren.

De bestelling kunt u zonder opgave van redenen binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst. Daarna is de bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de Wet 'Kopen op afstand', ter bescherming van de consument.

 

Als u wijnen wilt retourneren kunt u contact opnemen per e-mail: info@multisommelier.nl

- Alleen onbeschadigde en ongeopende producten kunnen worden geretourneerd.
- De kosten en het risico van retourzendingen via de post zijn voor rekening van de klant.